logowww.erotichenbutik.com

Men Secret - задържащ спрей за мъже

Love Power Задържащ спрей за мъже

Orgasm Lady -
Възбуждащ крем за жени

Крем за жени увеличаващ възбудата Happy Lady 100ml

 

Какъв лубрикант да избера

Чудили ли сте се някога кой е най-добрият лубрикант за Вашите нужди? С толкова голям избор може да е малко стряскащо. Кой е най-подходящ за употреба с презервативи? Ами ако имате нужда от лубрикант за под вода? А какво да кажем за анален секс? Вие може и да не почувствате разликата, но за да получите най-доброто от Вашия лубрикант, трябва да направите правилния избор.

Въпреки че има много различни марки лубриканти, те почти винаги попадат в три основни категории: на водна, на силиконова и маслена основа. Всеки вид е най-добре да се използва в определени ситуации.

Лубрикантите на водна основа са най-широко разпространени. Те са също така и най-здравословни за Вас, най-лесно се почистват и са съвместими с латекс и много секс играчки. Те имат склонност да изсъхват след известно време, но този проблем лесно се преодолява като просто се използва още лубрикант. Тъй като те се разтворят във вода, не се препоръчват за употреба във вана, басейн или спа. Те се разтварят почти веднага и са безполезни.

Лубрикантите на силиконова основа имат много изключителни качества, които ги отличават от останалите лубриканти. За разлика от лубрикантите на водна основа, които се абсорбират от кожата, силиконовите запазват по-дълго смазочното си действие. Те наподобяват масло, но нямат негативния ефект от разрушаването на латекс, както повечето лубриканти на маслена основа. Друга положителна черта на силикона е това, че е идеален за анално ползване. С дълготрайността си той ще направи чувствителната анална тъкан гладка и приятна. Тъй като тези лубриканти не се разтварят във вода, те са много подходящи за ползване във ваната, басейна или спа. Силиконовият лубрикант не е съвместим с дилда от силикон или кибер кожа. Винаги трябва да покривате такива играчки с презерватив преди прилагането на силиконов лубрикант.

Лубрикантите на маслена основа са най-малко популярни от тези три вида. Те са най-подходящи за анален секс и мъжки мастурбация. Тези лубриканти ще раздразнят влагалището на повечето жени, така че е препоръчително да се избягва употребата им, ако е възможно. Те никога не трябва да се използва с продукти от латекс, тъй като ще ги унищожат при контакт. Въпреки, че лубрикантите на маслена основа има своите недостатъци, все още си струва да споменем, че драстично намаляват триенето, което винаги е плюс. Само не забравяйте да ги използвате в правилния случай.

Така сега след като знаете основните разлики между лубрикантите трябва да можете да вземете правилното решение кой от тях е точно за Вас. Много фирми произвеждат всички тези лубриканти в голямо разнообразие от форми и размери. Много от лубрикантите, споменати по-горе, имат допълнителни функции като затоплящ ефект и вкусове, които ще зарадват небцето Ви, докато доставяте удоволствие на партньора Ви. С такъв голям избор, не е необходимо повече да сте "сухи". Изгладете нещата с лубрикант и се насладете на сексуалните си преживявания напълно.