розово дилдо, ползвано като еротично лого за нашият сайт за секс играчки и пенис ерекция.www.erotichenbutik.com

Топ Секс Продукти:

Men Secret - задържащ спрей за мъже

Men Secret - задържащ спрей за мъже

Бутон, на който пише 'Виж Още'
Бутон, на който пише 'Поръчай'

Love Power Задържащ спрей за мъже

Love Power - Задържащ спрей за мъже

Бутон, на който пише 'Виж Още'
Бутон, на който пише 'Поръчай'

Orgasm Lady -
Възбуждащ крем за жени

Възбуждащ крем за жени - Orgasm Lady

Бутон, на който пише 'Виж Още'
Бутон, на който пише 'Поръчай'

Крем за жени увеличаващ възбудата Happy Lady 100ml

Крем за жени увеличаващ възбудата Happy Lady, опаковка от 100ml

Бутон, на който пише 'Виж Още'
Бутон, на който пише 'Поръчай'

 

Какъв ли лубрикант да избера?

Някога питали сте се, кой е най-добрият лубрикант за нуждите Ви? С такъв голям асортимент може би е малко стряскащо. Кой е най-подходящият за употреба с пререватииви? А ако имате нужда за под водата? Хм, а какво да кажем за аналният секс? Може и да не почувствате разлика, но за да получите най-доброто от лубриканта Ви, трябва само да направите правилният избор.

Има много различни марки лубриканти и те винаги попадат в три основни категории: на водна, силиконова и маслена основа. Всеки вид е най-добре да се използва в определени ситуации.

Видове Лубриканти:

Лубрикантите на водна основа са широко разпространени. Те са и най-здравословни за Вас, лесни за почистване и са съвместими с латекс и много секс играчки. Те изсъхват след известно време, но този проблем лесно се преодолява. Понеже се разтварят във вода, не е препоръчително употребата им във вана, басейн или спа. Безполезни са и се разтварят почти веднага.

Лубрикантите на силиконова основа имат изключителни качества, които ги отличат от останалите. За разлика от водната основа, които се абсорбират от кожата, то силиконовите запазват по-дълго своето смазочно действие. Наподобяват масло, но нямат негативен ефект от разрушаването на латекс, както повечето лубриканти на маслена основа. Друго положително е, че е идеален за анално ползване. С дълготрайността си, ще направи чувствителната анална тъкан гладка и приятна. Защото те не се разтварят във вода и са подходящи за ползване във ваната, басейна или спа. Силиконовият не е съвместим с дилда от силикон или кибер кожа. Винаги трябва да се покриват подобни играчки с презерватив преди прилагането на лубриканта.

Тези на маслена основа са най-популярни от трите вида. Подходящи се за анален секс и мъжки мастурбации. Тези лубриканти ще раздразнят влагалището на повечето жени, затова е препоръчително да се избягва приложението им, ако е възможно. Никога не трябва да се използнат с латекстови продукти, понеже ще ги унищожат при контакт.

Въпреки, че имат своите недостатъци, все още си струва да споменем, че намалява триенето драстично, което си е плюс. Но не забравяйте да ги използвате в правилния случай.

Сега като знаете основните разлики между лубрикантите, трябва да умеете да вземете правилното решение кой от тях е подходящ за Вас. Много фирми произвеждат в голямо разнообразие от форми и размери. Много от тях, споменатите по-горе, имат допълнителни функции като затоплящ ефект и вкусове, които ще зарадват небцето Ви, докато доставяте удоволствие на партньора Ви. С този немалък избор, не е нужно повече да сте "сухи". Изгладете нещата с лубриканта и се насладете на сексуалните си преживявания напълно.